Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (2.66 secunde)
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. Din nou liderii ACD au cerut paritate pentru desemnarea candidatiilor la parlamentare.
Emil Boc si Adriean Videanu si-au dat mana pentru a promova amandoi o motiune de orientare populara la Conventia Nationala a PD. Ei vor avea astfel castig de cauza in fata orientarii democrate, promovata de tandemul Cezar Preda-Radu Berceanu.
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea.
Aproape 800 de localnici din comuna mureseana Vanatori au inceput procedurile pentru schimbarea din functie a actualului primar, Adrian Lapadat (PSD), la Prefectura Mures fiind trimisa o lista cu semnaturi ale acestora, ei solicitand organizarea unui referendum.
Bugetul national va intra efectiv in dezbaterea Parlamentului incepand din 8 noiembrie. Alianta a decis sa ia bani si de la Serviciile secrete pentru a acoperi gaurile de la Educatie.
Stadiul proiectului Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi Avand in vedere aprobarea investitiei avand ca obiect " Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi" " in cadrul Programului National de Reabilitare si modernizare - 10.000 km drumuri de interes judetean si de interes local va rog sa imi comunicati stadiul de derulare al acestui obiectiv de investitii si data preconizata pentru finalizarea acestora.
Oamenii ale caror case au fost distruse de inundatiile din septembrie anul trecut mai au de asteptat pana se vor muta in noile locuinte, construite cu bani de la guvern.
Asa s-ar putea caracteriza situatia locuitorilor din patru comune doljene, care sunt nevoiti sa astepte sfarsitul de saptamana pentru a putea ajunge la Craiova.
Reforma morala a clasei politice din Romania este un subiect care, in aceste zile, da batai de cap liberalilor.
Dupa mai bine de sase ani in care au primit bani guvernamentali suficienti cat sa prelungeasca lucrarile, doua comune doljene se vor putea bucura in curand de apa din sistemele proprii de alimentare. Alte doua localitati doljene stau la mila guvernantilor pentru a finaliza lucrarile anul viitor.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI. Pana acum, el n-a renuntat la una dintre functii si nici colegii din Coalitie sau Opozitia n-au reclamat acest lucru.
Scopul este transformarea satului Suhurlui in comuna. ... Deputatul liberal Emil Strunga a anuntat ca la inceputul urmatoarei sesiuni parlamentare va depune un proiect de act legislativ referitor la infiintarea unei noi comune - Suhurlui, care in acest moment are statutul de sat.
Un functionar public al Primariei Amarastii de Sus, care este in acelasi timp si consilier local in comuna Dobrotesti, s-a strecurat timp de doi ani printre legi si a refuzat sa renunte la una dintre functii.
Consilierii dintr-o comuna mehedinteana au votat sa li se cumpere celulare cu camera video ca sa filmeze sedintele si sa arate electoratului cum lucreaza.
Lupta pentru mentinerea in functie a primarului din comuna doljeana Intorsura devine din ce in ce mai apriga. In timp ce organizarea scrutinului pentru demiterea edilului-sef pare din ce in ce mai aproape, reprezentantii PNL sustin ca o mare parte din semnaturile pentru referendum nu sunt valabile.
Partidul Democrat l-a adus ieri in fata galatenilor pe candidatul PD la functia de primar al localitatii Firtanesti, Ion Constandache.
Partidul Democrat l-a adus ieri in fata galatenilor pe candidatul PD la functia de primar al localitatii Firtanesti, Ion Constandache.
Partidul Democrat l-a adus ieri in fata galatenilor pe candidatul PD la functia de primar al localitatii Firtanesti, Ion Constandache.
Teodor Melescanu, vicepresedintele PNL, a declarat ieri ca democratul Sorin Frunzaverde a propus PNL, in sedinta CNC al Aliantei din aceasta saptamana, sa adopte o pozitie comuna prin care sa se afirme ca PNL si PD vor vota impotriva suspendarii presedintelui. "La sedinta CNC-ului Aliantei D.A.
Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au convocat pentru miercuri, la orele 17.00, sedinta comuna in care presedintele Traian Basescu se va adresa Parlamentului pe probleme de politica interna.
google-analytics.com